Nieuw bestuurslid UCK: Paulien Vreman

Paulien Vreman.jpeg23-10-2024

Paulien Vreman is toegetreden tot het bestuur van de Utrechtse Communicatiekring (UCK). Zij neemt de portefeuille PR en externe relaties over van Raymond de Jong. Hij gaat zich nu volledig focussen op zijn rol als secretaris van het bestuur.

Paulien is al langere tijd lid van UCK. In het dagelijks leven is Paulien ondernemer. Op dit moment werkt zij als interim communicatiemanager bij dienst Toeslagen, adviseert zij de vrijwilligerscentrale Utrecht over de communicatie en doet ze kleine opdrachten voor onderwijsorganisaties.

Paulien is een ervaren bestuurder en toezichthouder. “Mijn hele leven heb ik in besturen gezeten van clubs waar ik lid van was. Sinds 2016 ben ik als toezichthouder gestart. Afgelopen juni las ik in de nieuwsbrief dat er een bestuurslid voor UCK gezocht werd. Ik werd eigenlijk gelijk enthousiast. Ik heb enorm veel zin om UCK goed zichtbaar te houden en te positioneren in de regio”. Het bestuur is blij met de komst van Paulien en kijkt uit naar de verdere samenwerking.

« Terug

Lees overig nieuws

Sluiten